Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

10cc

17.11.2017

Grieghallen (Se kart)Pris fra kr 1110,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1110
Scandic Neptun kr. 1175
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

10cc - Grieghallen

Legendariske 10cc til Bergen og Grieghallen fredag 17.november.


I februar i år besøkte 10cc Operaen i Oslo. Med en konsert som ble utsolgt lenge før bandet inntok scenen, er det trygt å si at det var en strålende suksess. Konserten ble faktisk så bra at bandet rett og slett bestemte seg for å gi den ut på CD et par måneder senere! Og hva er vel bedre å følge opp en slik suksess med, enn å gi enda flere muligheten til å oppleve showet? 

 

Bandet, med over 30 millioner solgte album og 11 topp 10-hits i England, startet i 1972 og er et av få band som har klart det kunststykket å oppnå suksess blant både publikum, musikere og kritikere.


I’m Not In Love, Dreadlock Holiday og Rubber Bullets gikk alle til topps i England, mens andre kjente sanger som The Things We Do For Love, Donna og The Wall Street Shuffle også gikk inn på topp 10. I Norge har bandet hatt syv album på VG-lista og tre singler på topp 10.

 
10cc stiller seg i rekken med innflytelsesrike band som toppet hitlistene på 70-tallet. Låten I’m Not In Love startet med en enkel kommentar fra Eric Stewart, og ble senere deres desidert største hit. Med et platesalg på over 30 millioner på verdensbasis, har de kompromissløse musikerene banet sin egen vei i en jungel av en bransje. Deres helt særegne lydbilde baserer seg på teknisk dyktighet, spennende og komplekse oppbygninger, pakket inn i et poputtrykk som både fenger og fascinerer.  De har turnert med dagens besetning siden 2004 og har i løpet av denne perioden nådd ut til nok en generasjon musikkelskere.


Det er ikke rart at vi er stolte over å kunne ønske dem tilbake til Norge! 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen