Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Albert og Anna

13.12.2017 - 16.12.2017

Den Nationale Scene (Se kart)Pris fra kr 960,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1030
Scandic Byparken kr. 960
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Albert og Anna - Den Nationale Scene

Frode Grytten er en av våre mest folkekjære forfattere, og med dette stykket har han laget en varm og vakker hyllest til livslang kjærlighet.


Vi kommer tett inn på Albert og Anna, to eldre mennesker, som har elsket hverandre gjennom et langt liv. «Albert & Anna» er historien om helt vanlig kjærlighet, den kjærligheten som ikke blir sett av andre enn de som deler den.

 

I gode dagar, i vonde dagar (Frode Grytten)

 

Som livspartnere har Albert og Anna dyrket sin hage som de har dyrket hverandre. Men nå er Anna i ferd med å forsvinne, og når hun blir borte, er også Albert redd for å miste seg selv. I forestillingen treffer de igjen den unge Anna og den unge Albert. Humoristiske og varme tilbakeblikk skildrer samliv og samhold gjennom vekslende årstider.


Grytten forteller med dette en sterk kjærlighetshistorie. Han er elsket for sine ærlige, morsomme og gjenkjennelige fortellinger om vanlige menneskers uvanlige liv, og står bl.a. bak suksessforestillingene «Bikubesong» og «Sånne som oss». Regien er ved Hildegun Riise. Espen Leite er med som musiker og komponist.


«Den enkle gleda ved å stelle i hagen saman med nokon. Den enkle gleda ved å lage kaffi til nokon. Den enkle gleda ved å halde rundt nokon. Han tenker at om han står slik lenge nok, så kjem ho tilbake.»


Produsert av Riksteatret i samarbeid med Den Nationale Scene. 

Varighet: 1 time og 35 minutter, ingen pause.

 

Skuespillere:

Kari Simonsen, Stine Robin Berg Hansen, Sverre Bentzen og Kristoffer Sagmo Aalberg.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen