Peer Gynt. Kjøp billetter og hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Peer Gynt Det Vestnorske Teateret 2022 hotellpakke med billetter

Peer Gynt-billett og hotell i BergenSted: Det Vestnorske Teateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 995,-

BESTILL SHOWPAKKE

Peer Gynt får premiere på det Vestnorske Teateret i Bergen 8. september. Sikre deg komplett pakke med hotell og billettar no!

Peer Gynt er det mest kjente norske teaterstykket gjennom tidene, og vert framleis spela over heile verda. I haust kan du sjå historia om storløgnaren Peer Gynt på Det Vestnorske Teateret i Bergen. Bjarte Hjemeland står for regien, mens rollene vert spela av Lars Berge, Reidun Melvær Berge, Per Frisch, Hermine Svortevik Oen, Claus Sellevoll og Marit Østbye.

Forteljinga om Peer Gynt har vore med på å forme nordmenns oppfatning av seg sjølve og det typisk norske i generasjonar. I spennet mellom gjenomføringskraft og sneversyn, utferdstrang og draumen om ein heim, handlar Peer Gynt om å vera seg sjølv, i motsetjing til å vera seg sjølv nok. Det siste er egoistisk og sjølvsentrert, eigennyttig og sjølvforherligande – men det første; å vera seg sjølv – det er å finne ein samanheng der du kan utvikle deg til det beste du kan bli. Noko som er større enn deg sjølv.

I Det  Vestnorske Teataret sin versjon er det Jon Fosse si gjendikting til nynorsk som vert nytta. Med eit lite håndplukka ensemble ynskjer dei å fortelje denne klassiske soga på eit relevant og notidig vis som gjev meining i dag.

Få med deg haustens store teaterframsyning i Bergen. Kjøp hotellpakke med dei beste billettane på Showpakker.no!

PEER GYNT - DET VESTNORSKE TEATERET 2022

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen