Min venn fascisten | Hordaland Teater Bergen | Kjøp billett & hotell her Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Min venn fascisten med Lars Lillo Stenberg Hordaland Teater 2019
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Min venn fascisten i BergenSted: Det Vestnorske Teateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 995,-

BESTILL SHOWPAKKE

Musikalen "Min venn fascisten", med Lars Lillo Stenberg i hovudrolla, blir haustens storsatsing på Det Vestnorske Teater - tidligare Hordaland Teater - i Bergen.

"Min venn fascisten" er ein hylande morosam musikal, med stor suksess i Sverige, som endeleg blir satt opp i Norge og Bergen. I samarbeid med Teater Ibsen har Hordaland Teater henta inn eit stjernelag av skodespelarar. I hovudrolla, som nazisten Fridolf, finn me sjølvaste Lars Lillo Stenberg. I dei andre rollane finn me Karoline Krüger, André Søfteland, Sigurd Sele, Ida Ursin-Holm, Andreas Hoff og Mathilde Skarpsno.

Musikalen "Min venn fascisten" startar med seks vener som er samla for sommarfest på brygga. Livet smiler. Men når politisk usemje mellom vennene siv til overflata slår idyllen sprekker: Burde helsevesenet privatiserast? Er det eigentleg best med offentlege skular? Kva meiner vi eigentleg om overvektige eller fattige?

Sommarfesten får ein uventa og brå vending når ein mann i naziuniform brått dukkar opp. Han har med seg både ferskpressa eplesaft og heimebakt kake, og er i det hele tatt ein svært hyggeleg kar…

Kven er denne fyren? Kvifor i alle dagar er han iført naziuniform? Og kvifor er han så glad?

Velkommen til årets mest underhaldande og frekkaste musikal i Bergen- "Min venn fascisten" på Det Vestnorske Teater i Bergen! Gjer deg klar for deilig feelgood musikk og med sjølvaste Lars Lillo Stenberg i ei rolle du garantert ikkje har sett han i tidligare!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen