Linda Eide - Oppdrag Mottro - Bergen | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Linda Eide Oppdrag Mottro Hordaland Teater på Logen
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Oppdrag Mottro


Linda Eide


Sted: Hordaland Teater på Logen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 970,-

SE HOTELL OG PRISER

I ei årrekkje har ho gitt oss herlege latterkrampar i radio og og på fjernsyn. No kan du endeleg oppleve Linda Eide i ei varm og vittig soloframsyning, "Oppdrag mottro", på Hordaland Teater i Bergen.

Terningkast 5

BT

Terningkast 5

BA

I mange år har Linda Eide ringt mor si, mottro. Aldri for å spørja korleis det står til. Alltid for å grava fram noko gammalt som er nytt. For det mottro fortel frå Linda Eide sin barndom liknar ikkje på den barndommen Linda sjølv hugsar. Og når mora fortel frå si tid, også kalla gamle dagar, er det frå eit liv Linda aldri var ein del av. Byrja ikkje Mottro sitt liv med at Linda Eide blei fødd?

Du kan gle deg til ei vittig og tankevekkande utforsking av korleis gamle dagar lever vidare i notida. Linda Eide lengtar tilbake til ei tid som aldri kjem att. Mora står trygt planta i notid og ser seg ikkje tilbake. LINDA: Fekk du ikkje leva ut personlegdomen din, er det det du seier? MOTTRO: Men herlegheit, det fanst jo ikkje personlegdom før, og om han fanst så hadde ein jo ikkje råd til å bry seg om han, og i alle fall ikkje leva han ut.

Endeleg kan publikum få gleda av å oppleva Linda Eide i ei varm soloframsyning der ho forsøker å få has på desse mystiske gamle dagane. Ho som spør og grev, trur det let seg gjera. Ho som svarar, mottro, kunne ikkje brydd seg mindre.

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen