Alle fantastiske ting. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Alle fantastiske ting Henrik Mestad Det Vestnorske Teateret

Alle fantastiske ting med Henrik MestadSted: Det Vestnorske Teateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 995,-

BESTILL SHOWPAKKE

Henrik Mestad gjestar Det Vestnorske Teateret med suksessframsyninga "Alle fantastiske ting". Sikre deg komplett pakke med hotell og billettar no!

Terningkast 6

Nettavisen

Terningkast 5

Aftenposten

Terningkast 5

Dagsavisen

Kan du nevne hundre ting som gjer livet fantastisk? Tusen? Kva med ein million?

Mamma er på sjukehus. Pappa seier at ho har "gjort noko dumt". Så eg lager ei liste. Ei liste over alle fantastiske ting i verda. Ting som gjer livet verdt å leva.

«Alle fantastiske ting» er historien om guten på sju år som får ein idé på venterommet til sjukehuset, etter at mora prøvde å ta livet sitt. I eit forsøk på å hjelpe si kronisk deprimerte mor, lagar sonen ei liste over ting som gjer livet verdt å leva. Lista blir til eit livslangt prosjekt. Når vi møter guten som vaksen har lista fått sitt eige liv, og følgt guten gjennom vanskelege og lukkelege periodar i livet hans.

«Alle fantastiske ting» er ein hyllest til det tilsynelatande ubetydelege, som å sykle i nedoverbakke. Gjennom improvisasjon, humor og i samspel med publikum inviterer den prisvinnande skodespelaren Henrik Mestad deg med inn i historien. Ei historie som har sjarmert publikum verda over, og begeistra både publikum og kritikarar i Oslo, som utan unntak har trilla terningane til seksarar og femarar. Kritikarar skildrar showet som «rørande og forrykande», «strålande skodespelarkunst» og hyllar Henrik som ein fantastisk formidlar.

Velkommen til ei varm, morosam og oppløftande historie om alle fantastiske ting som gjer livet verdt å leva, og som rører oss alle.

Regi: Bjarte Hjelmeland

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen