Valentines Lattergalla-billetter & hotell i Bergen - | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Valentines Lattergalla

Valentines Lattergalla-billetter & hotell i BergenSted: Forum

Dato:

Pris: Billett og hotell pr pers. fra kr 1075,-

Ikke tilgjengelig for salg

Gode billetter

De beste hotellene

Rimelige pakkepriser

Enkel bestilling

Opplev Valentines Lattergalla på Forum Scene 14. februar. Gjør kvelden komplett og bestill showpakke med hotell!

Le med din kjære på Valentines! Det er få ting som er mer romantisk enn å le sammen med en du er glad i. Stand Up Norge har derfor samlet flere av landets aller morsomste komikere, for å servere dere en herlig Valentines-kveld fylt av humor, latter og glede.

Så til alle som er i et parforhold, på vei inn i et, eller er tilfreds med singellivet – bli med å feire Valentinsdagen på Forum 14. februar sammen med denne festlige gjengen:

JONAS BERGLAND
Jonas Kinge Bergland har i løpet av de siste årene etablert seg som en standupsuperstjerne! Humorlegen fikk sitt gjennombrudd med forestillingen ”Dr. Bergland og den alternative medisin” i 2014, og tre år senere hadde han premiere på ”Dr. Bergland bryter taushetsplikten”. Showet fikk terningkast 6 i Aftenposten og gav ham komiprisen for ”Årets standupkomiker” i 2017.

Det tredje showet i rekken – «Dr. Bergland Uten Grenser» spiller fortsatt for fulle hus og har per i dag blitt sett av nærmere 80.000 publikummere fordelt på 200 forestillinger.

Bergland leverer intelligent, morsom og ekte standup av ypperste klasse. Hans kritiske tenkning og treffsikre poenger når ut til et stadig større publikum som ikke kan få nok av fyren som uten tvil må være landets morsomste og mest populære fastlege.

CHRISTOFFER SCHJELDERUP
Christoffer Schjelderup er en legende i Bergen og blir stadig mer kjent for resten av landet. Hardtslående og treffsikre vitser som garanterer latterbrøl. Christoffer Schjelderup blir gjerne kalt gudfaren i Stand Up Bergen. Han har vært den soleklare pådriveren for miljøet i hjembyen sin siden starten av 2000-tallet. Han har en høy stjerne i komikermiljøet, noe som ble bevist da han vant Stå Opp-prisen i 2014.

Han er for tiden aktuell med soloforestillingen ”Var det dumt det?! ”, som fikk strålende anmeldelser i Bergenspressen og ble spilt for et stort publikum. Christoffer Schjelderup er en fast inventar på Klubbscenen på Latter og hadde en svært morsom og minneverdig opptreden på Latter Live på NRK1.

SANDRA SPJELKAVIK
”Sandra Spjelkavik er en prima standupkomiker. Men hun krydrer det også med fin musikalitet og en rekke fine sangnumre” – skriver Bergensavisen (2020).

Sandra Spjelkavik ble i 2017 nominert til to Komipriser; Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling i duoen Tonje & Sandra for showet «Helt i Tiden». I mars 2020 hadde hun premiere på sitt første soloshow «Sandra feier for egen dør». Hun fikk fantastiske anmeldelser med terningkast 5 fra både Bergens Tidende og Bergensavisen.

Sandra startet sin karriere på Ole Bull Scene og har skrevet, produsert og spilt i en rekke egne produksjoner siden. Hun er en svært allsidig aktør, og kan by på både stand up, humormusikalske innslag og parodier/karakterer. I tillegg til å gjøre humorshow over hele landet, står hun fast på Klubbscenen på Latter.

EGIL SKURDAL
Egil Skurdal er meget mulig Norges gladeste mann, og løfter stemningen bare han kommer inn i rommet. Han ble lagt merke til for sangene sine på Senkveld med Helene og Stian våren 2021, og har nylig spilt i Julelatter på Latter til stormende jubel. Egil er en fantastisk dyktig sanger og pianist, og heldigvis for humor-Norge har han valgt å bruke talentet sitt på å skrive morsomme sanger.

Vi garanterer latter og skyhøy jovialfaktor når Egil tar med seg keyboardet opp på scenen.

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen