Vår Beatles-hyllest i Grieghallen | Kjøp billetter & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Vaar Beatles hyllest Grieghallen 2022 hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1165,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Vår Beatles-hyllest - Grieghallen i Bergen 2022Sted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1165,-

BESTILL SHOWPAKKE

«Vår Beatles-hyllest», som har tatt Norge med storm, er tilbake i Bergen og Grieghallen 25. februar 2022. Sikre deg hotellpakke med de beste billettene nå!

Terningkast 5

«60-tallsnostalgi de luxe» Aftenposten

Terningkast 5

«Rørende og grøssende vakkert!» VG

Fem av Norges mest kjente artister deler scene i Vår Beatles-hyllest i Grieghallen i Bergen 6. og 7. april 2019: Inger Lise Rypdal, Jørn Hoel, Bjarte Hjelmeland, Espen Grjotheim og Lise Karlsnes.

Skal vi tro kritikerne kan Bergen glede seg til musikalsk magi av alle klassikerne i «Vår Beatles-hyllest». VG omtaler forestillingen som «rørende og grøssende vakkert» og «et hjertelig show», mens Mona Levin fra Aftenposten triller terningen til fem og oppsummerer Vår Beatles-hyllest slik: «60-tallsnostalgi de luxe», Gutta «smelter damene i salen» og at alle fem «leverer glansnummer». Aftenpostens anmeldelse (krever abonnement) kan du lese her 

Artistene er ulike både i alder og bakgrunn, men har alle et sterkt forhold til det verdenskjente bandet fra Liverpool. Inger Lise Rypdal var en «Beatles»-jente i tenårene, som tok bussen til Gjøvik for å kjøpe sin aller første singel: «Help» av The Beatles. Jørn Hoel kunne ingen barnesanger da han var liten, men derimot alle låtene til Beatles.  Bjarte Hjelmeland vokste også opp med en stor kjærlighet til bandet, som han ser fram til å dele med publikum. Espen Grjotheim har allerede dypdykket i musikkatalogen til sine musikalske helter i andre sammenhenger og står godt rustet for oppgaven i «Vår Beatles-hyllest» i Bergen.

Lise Karlsnes, frontfiguren i rockebandet Briskeby, gjennomførte oppgaven til glans forrige gang i Bergen og vi venter intet mindre denne gang.

Velkommen til «Vår Beatles-hyllest» i Grieghallen i Bergen Fredag 28. februar! Kjøp komplett pakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no!

Se klipp fra showet her

 

Hotell & billetter til Vår Beatles-hyllest

25

Feb

2022

Vår Beatles-hyllest

fre. 19.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen