Truls Svendsen-Fra Æ til Å | Bergen 2022 | Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Truls Svendsen Fra ae til aa Grieghallen hotellpakke med billetter

Truls Svendsen "Fra Æ til Å" i BergenSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1250,-

BESTILL SHOWPAKKE

Truls Svendsen og suksesshowet «Fra Æ til Å» gjester Grieghallen i Bergen fredag 30. september 2022. Sikre deg komplett pakke med hotell og billetter nå!

Terningkast 6

Fremover

Terningkast 6

Avisa Nordland

Terningkast 5

ITromsø

Komikeren og programlederen fra Tromsø har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper i utallige TV-suksesser, senest med Truls à la Hellstrøm sendt på TV2. Nå er han endelig klar med sitt første scene-show. Billettene har blitt revet bort med over 50 utsolgte hus før Oslo-premieren på Latter. I september får Bergenspublikumet sjansen til å oppleve «Fra Æ til Å» med Truls Svenden!

Han har gjort karrière av å være profesjonelt udugelig og har det helt topp. I alle fall ifølge ham selv. Truls har intervjuet de aller største stjernene med middels god journalistikk. Han har laget sånn passe god mat med de største kjendiskokkene. Ikke noen andre har brukt så lang tid som Svendsen på å krysse Grønland. Og ikke minst: Han har nesten besteget et av verdens høyeste fjell. 

Truls Svenden virrer avgårde som en moderne Askeladd mot nye eventyr, og denne gangen blir det et helt show "Fra Æ til Å" som vi endlig snart får oppleve i Bergen. Man vet jo ikke om man kan danse ballett før man har prøvd!

En anmelder har allerede slått fast følgende: I «Fra Æ til Å» viser Truls Svendsen seg som en allsidig underholder, med scenetekke til tusen. Svendsen har funnet nok en ting han behersker med glans: Scenekunsten.

Dette blir en kjempefest og en forestiling du garantert må få med deg. Gled deg til hysterisk morsomme, og noen dypere, sider av Truls Svendsen!

30

Sep

2022

Truls Svendsen

fre. 19.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen