Hopp til hovedinnhold
The show must go on X Grieghallen bilde
PRIS FRA 1435,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

The show must go on XSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1435,-

Bestill nå

Åge Sten Nilsen tar farvel med Queen med stor avslutningsturné, og stopper i Bergen 23. februar. Etter 10 år er en av Norges største hyllestsuksesser over for godt.

Åge Sten Nilsen er av mange kåret til Skandinavias beste Queen- og Freddie Mercury tolker. Og dèt med rette!! Etter 10 år rundt i Norge med sine spektakulære show kan han se tilbake på fulle hus og strålende kritikker over alt. Nå legger Åge Sten Nilsen og hans faste ensemble ut på sin aller siste Queen-reise som tar de til Bergen og Grieghallen 23. februar.

Nærmere 500.000 mennesker har til nå sett showene. Eventyret startet i 2007 med premiere på forestillingen "The Show Must Go On I"- og siden har Åge Sten Nilsens hyllests-show fremstått i en rekke versjoner under årenes løp. I 2011 kom oppfølgeren "The Show Must Go ON II" med fokus på Freddie Mercurys solokarriere og markering av Queens 40 års jubileum. Juleversjonen "Christmas Spectacular" med gjestesolist Benedicte Adrian, ble i 2012 spilt 25 ganger på Chat Noir i Oslo. Hver julesesong siden den gang har forestillingen vært på turné rundt i Norge.

"The Show Must Go On Symphonic" ble i 2014 og 2016 presentert i Olavshallen i Trondheim i samarbeid med Trondheim Symfoniorkesters 64 musikere ledet av den meriterte dirigenten Nick Davies.

Nå settes det punktum med en helt ny helaftens forestilling: The Show Must Go On X. Åge Sten Nilsen har fortsatt med seg det samme fantastiske bandet og krydrer som vanlig showet med dansere, statister og spesialeffekter. Showet hadde premiere i Tønsberg denne sommeren og så vel publikum som presse ble atter en gang bergtatt.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Hvorfor velge Showpakker.no
Card image cap
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

Card image cap
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

Card image cap
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.