Christine Hope-Steg for steg. Kjøp showpakke i Bergen Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Steg for Steg Christine Hope Det Vestnorske Teateret

Christine Hope, Folgerø & Løvvik «Steg for steg»Sted: Det Vestnorske Teateret

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1020,-

BESTILL SHOWPAKKE

Sjå haustens morosamste komedie «Steg for steg». Sikre deg komplett pakke med billettar og hotell no!

«Steg for steg» har tatt Europa med storm etter verdspremieren for nokre få år sidan. Endelig får Noreg oppleve dette fantastiske og morosame stykket om vennskap på Det Vestnorske Teateret i Bergen. I rollane finn vi ingen ringare enn Reny Folgerø, Christine Hope og Linn Løvvik!

– Eg las gjennom alle sidene i eitt, og lo heile vegen, sier Christine Hope til Bergens Tidende etter å ha lese manuset. 

Litt om handlinga
Kjenner ein eigentleg vennene sine før ein har sove i telt med dei? Tre damer er på fjelltur. Dei er alle født med asfalt under beina, men no har dei bestemt seg for å heidre den turglade venninna som ikkje er blant dei lenger, ho som var limet i gjengen. Firkløveret er blitt til eit trekløver. Med gnagsår og galgenhumor følger dei i hennar fotspor. Det går ikkje heilt etter planen, vegen er bratt og vennskapet vaklar.

«Steg for steg» er ein komedie om vennskap, sakn og kor vanskeleg det er å komme seg vidare. Det er ein komedie om å ta steg for steg. Stykket er skriven av den anerkjente dramatikeren frå West End og Broadway, Peter Quilter.

Christine Hope, frå Stord, har gitt oss herlege latterkrampar i ei årrekke, både på TV, revy- og teaterscena. Ho har gått frå den eine showsuksessen til den andre og har fått heile vestlandet til å gå mann av huse. Christine blei landskjent gjennom sin absurde serie «Frittgående Hope» på TV2, kor ho spelte alle rollene sjølv. Barn kjenner ho som Cecilie i NRK-serien «Verdens beste SFO», og ho var sist sett på tv som programleiar i «Det store Symesterskapet» på NRK1.

Bergensaren Reny Folgerø har 20 års fartstid ved Den Nationale Scene i Bergen, kor ho har hausta strålande kritikkar. Reny har mellom anna hatt hovudrolla i «Et dukkehjem», «Blå jakt» , «Blackbird» og «Anne Pedersdotter»

Linn Løvvik frå Haugesund har medverka i nærare 30 produksjonar ved mange av teaterscenane i Noreg. Blant anna i Rabinowitz som vart nominert til Hedda for beste framsyning i 2011. Sidan 2015 har Linn vor knytta til Kilden Teater i Kristiansand. Her har mo mellom anna spelt Snødronningen i Snødronningen, Dr. Stockmann i En Folkefiende og Norges første kvinnelige ordfører i Kvinnekuppet.

Det er med andre ord ein knallsterk vestnorsk trio publikum får møte i Steg for steg på Det Vestnorske Teatret hausten 2022.

Dette blir ein kjempefest og ei framsyning du garantert må få med deg i Bergen. Kjøp showpakke med hotell og overnatting på Showpakker.no!

STEG FOR STEG - DET VESTNORSKE TEATERET

02

Des

2022

Hope, Folgerø & Løvvik

fre. 19.00

Det Vestnorske Teateret - Bergen

Det Vestnorske Teateret

Bergen

03

Des

2022

Hope, Folgerø & Løvvik

lør. 18.00

Det Vestnorske Teateret - Bergen

Det Vestnorske Teateret

Bergen

07

Des

2022

Hope, Folgerø & Løvvik

ons. 19.00

Det Vestnorske Teateret - Bergen

Det Vestnorske Teateret

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen