Sigrid Bonde Tusvik | BERGEN | Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Sigrid Bonde Tusvik Heks on the beach Ole Bull Scene hotellpakke med billetter

Sigrid Bonde Tusvik "Heks on the beach" i Bergen 2022Sted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1015,-

BESTILL SHOWPAKKE

Sigrid Bonde Tusvik gjester Bergen og Ole Bull Scene med suksesshowet «Heks on the beach» 4. og 5. mars 2022. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Terningkast 5

"Styrtmorsomt og viktig" (NRK)

Terningkast 5

"Skarp, gutsy og veldig morsom. Terningkast heks" (VG)

Terningkast 5

"Imponerer i sitt første soloshow. Publikum elsker det" (Dagsavisen)

Sigrid har har erobret Norge med podcasten «Tusvik&Tønne». Hun har vunnet Komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Nå er landets tøffeste komiker og programleder endelig klar for sitt første standup-show. Velkommen til Sigrid Bonde Tusvik «Heks on the beach» i Bergen!

Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til? Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt?Bergensaktuelle Tusvik har tidligere hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014) , «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017). Denne gang, i «Heks on the beach», gleder vi oss til å se Sigrid helt alene på scenen i et unikt fyrverkeri av en standup forestilling.

Gjør deg klar til en forrykende stand up kveld med Sigrid Bonde Tusvik på Ole Bull Scene. Dette blir en kjempefest og et show du garantert må få med deg i Bergen vinteren 2022! Kjøp hotellpakke med de beste billettene på Showpakker.no!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen