Øyvind Angeltveit - Love me tinder | Bestill hotellpakke i Bergen | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Se Love me tinder med Øyvind Angeltveit og Dagrunn Anholt
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

"Love me tinder" med Øyvind Angeltveit & Dagrunn AnholtSted: Lille Ole Bull

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 970,-

SE HOTELL OG PRISER

Øyvind Angeltveit og Dagrunn Anholt, to av Norges beste revyartister, inntar Bergen i januar med suksessforestillingen ”Love me Tinder”.

”Love me Tinder” er en humoristisk og musikalsk forestilling om jakten på den store kjærligheten og dilemmaet: Hvordan få kontakt med den rette ? Det startet med Dagbladets ”Noen som passer for meg.. ” til vår tids  lynraske og kyniske ”Tinderdate”. Nettdating har bredt om seg og er beviset på vår tids rastløse og ofte svært komiske søken etter ”Den rette”.

Forestillingen har tatt publikum med storm på østlandet og mottatt strålende omtale og terningkast 5. På mesterlig vis balanser den mellom det mer alvorlige og det hysterisk morsomme. Nå gleder Øyvind Angeltveit og og Dagrunn Anholt å underholder Bergensere og vestlendinger med «Love me tinder».

Øyvind Angeltveit fra Stord har herjet revyscenen i Bergen og Norge i en årrekke. Han var med å etablere Lompelandslaget, en av tidenes største norske revysuksesser. Komiker og skuespiller Dagrun Anholt har underholdt oss i morsomme roller på TV, som for eksempel ”Hos Martin. I sommer hadde hun stor suksess sammen med Øyvind Angeltveit og Sturla Berg Johansen i ”Bakgårdsrevyen” i Tønsberg.

Dette blir kjempefest og garantert en forestillingen du må få med deg. Velkommen til ”Love me Tinder” på Lille Ole Bull i Bergen!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen