Så som i himmelen | BERGEN | Kjøp musikal-billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Musikalen Saa som i himmelen Grieghallen hotellpakke med billett

Musikalen Så som i himmelen - Grieghallen i BergenSted: Grieghallen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1390,-

BESTILL SHOWPAKKE

Musikalsuksessen "Så som i himmelen" gjester Grieghallen i Bergen 27. august 2022. Sikre deg hotellpakke med de beste billettene nå!

Terningkast 6

"Førsteklasses feelgood!" (VG)

Terningkast 6

"En helt herlig forestilling, full av tårer og glede" (Aftenposten)

Terningkast 5

"Jordnær musikal" (Dagbladet)

"Så som i himmelen" er en av Sveriges mest populære filmer gjennom tidene. Også i Norge fikk filmen en formidabel suksess da den gikk på norske kinoer i 2004. 14 år etter kinopremieren ble filmen skrevet om til musikal med premiere i Stockholm høsten 2018. Forestillingen fikk strålende mottagelse fra både presse og publikum, og er allerede sett av over 130.000 publikummere.

Vinteren 2022 ble musikalen "Så som i himmelen" satt opp for første gang i Norge på Oslo Nye Teater. Mottagelsen var helt enorm. Både VG og Aftenposten trillet terningen til en sekser og var full av lovord. Høsten 2022 skal den endelig ut på turne og 27. august står Bergen og Grieghallen endelig for tur.

Forestillingen, med Hans Marius Hoff Mittet og Heidi Ruud Ellingsen i hovedrollene, forteller historien om den kriserammete dirigenten Daniel som kommer tilbake til sin barndoms by. Her tar han over det lokale kirkekoret, bestående av helt vanlige mennesker, unge som gamle, lange som korte, tykke og tynne.

Med fantastisk nykomponert musikk har musikalversjonen av "Så som i himmelen" gitt nytt liv til Kay Pollaks prisbelønte historie.

Velkommen til Bergen og storslått musikalopplevelse i Grieghallen. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter på Showpakker.no!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen