MAMMA MIA. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for mamma mia bergenhus festning

MAMMA MIA-BILLETTER & HOTELL I BERGENSted: Bergenhus Festning

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1875,-

BESTILL SHOWPAKKE

Opplev Mamma Mia! på Bergenhus Festning. Sikre deg musikal-pakke med billetter og hotell når salget starter mandag 21. november kl 10.

NB. Våre hotellpakker selges med billetter i felt A og C, som sammen med felt B utgjør de beste billett-kategoriene med plassering nærmest scenen.

Den verdensomspennende hit-musikalen MAMMA MIA! kommer til Bergen sommeren 2023 som en del av turnéen MAMMA MIA! UK & International Tour. Hele fire eksklusive forestillinger settes opp under åpen himmel på Bergenhus Festning Plenen torsdag 29. juni til lørdag 1. juli. Forestillingen har nummererte sitteplasser og vil være en del av MAMMA MIA! sin største utendørsserie noensinne.

- Det er en glede å kunne bringe den originale forestillingen til Bergenhus Festning neste sommer direkte fra London. Den hjertevarme historien fortalt gjennom ABBA sin fantastiske katalog egner seg perfekt under åpen himmel, sier daglig leder Frank Nes.

Over 65 millioner mennesker over hele kloden har forelsket seg i historien og musikken som gjør Mamma Mia! til den ultimate feel-good musikalen. Og nå, i en fantastisk turneproduksjon, inviterer vi deg til å bli forelsket igjen! Dancing Queen, Take a Chance On Me, S.O.S, Voulez Vous og så mange flere tidløse ABBA-sanger du kjenner og elsker, vil gjøre dette verdensomspennende fenomenet til en fantastisk kveld i Bergen for publikum i alle aldre.

Handlingen i Mamma-Mia utspiller seg på et gresk øyparadis og er inspirert av den fortellende magien til 22 av ABBAs største hitlåter. I sentrum for den hjertevarmende historien står den unge og fremtidige bruden Sophie, som forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Sophies søken etter sin fars identitet bringer tre menn fra morens fortid tilbake til øya de sist besøkte for 20 år siden. De tre potensielle fedrene ankommer øya kvelden før bryllupet!

Med musikk og tekst av Benny Andersson & Björn Ulvaeus, er musikalen skrevet av Catherine Johnson og regissert av Phyllida Lloyd, mens Anthony Van Laast står for koreografien. Produksjonen er designet av Mark Thompson, med lysdesign av Howard Harrison, lyddesign av Andrew Bruce & Bobby Aitken, og musikalsk veiledning, tilleggsmateriale og arrangementer av Martin Koch.
MAMMA MIA! på Bergenhus Festning er produsert av Judy Craymer, Richard East & Björn Ulvaeus for Littlestar i samarbeid med Universal og NGM.

Forestillingen varer 2 timer og 35 minutter inkludert 20 minutters pause.

Velkommen til feiring av kjærlighet, latter, familie og vennskap på Bergenhus Festning sommeren 2023. Bestill komplett pakke med billetter og hotellovernatting på Showpakker.no!

MAMMA MIA! - BERGENHUS FESTNING 2023

29

Jun

2023

Mamma Mia

tor. 19.30

Bergenhus Festning - Bergen

Bergenhus Festning

Bergen

30

Jun

2023

Mamma Mia

fre. 19.30

Bergenhus Festning - Bergen

Bergenhus Festning

Bergen

01

Jul

2023

Mamma Mia

lør. 15.00

Bergenhus Festning - Bergen

Bergenhus Festning

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen