Kvinner på randen-billetter og hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kvinner Paa Randen Peer Gynt Salen 2022 hotellpakke med billetter

Kvinner på randen-billetter og hotell i BergenSted: Peer Gynt Salen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1350,-

Ikke tilgjengelig for salg

Kvinner På Randen med ekstrashow i Bergen! Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå.

Terningkast 5

"Mye moro". "Kvinner på randen står fjellstøtt" (BT)

Kvinner På Randen – bestående av Marit Voldsæter, Elisabeth Moberg og Kjersti Berge - herjet humorscenen i Bergen og resten av landet gjennom ti år fra 1996. Før de gav seg i 2005 hadde de satt opp fire kritikerroste show, solgt 500.000 billetter, vunnet Komiprisen for beste ensemble og Gullrutens pris for beste underholdningsprogram.

Sist høst gjorde de comeback på Ole Bull Scene i Bergen, 25 år etter at Kvinner på randen debuterte på den daværende kjellerscenen i Ole Bull Huset. Voldsæter, Moberg og Berg måtte rett og slett finne sammen igjen etter å ha opptrådt på fire utsolgte spontanforestillinger sommeren 2020, hvor billett-inntektene gikk til Ole Bull Scene.

– Det er koronakrisen som gjorde at vi kom sammen. Det satte i sving veldig mye og ble en fantastisk opplevelse for alle tre. Det var gøy å møte publikum som en kvinne på randen igjen, sier Elisabeth Moberg til Bergens Tidende.

- Det er noe utrolig staselig som skjer inni hodene våre når vi får lov til å være med hverandre. Ikke være redd for å plumpe uti med ting, sier Marit Voldsæter i intervju med NRK.

Over 25.000 personer så 25-års jubileumsforestillingen sist høst. Likevel var det mange som ikke fikk den med seg grunnet nedstengning og restriksjoner. Det er derfor en stor glede å melde at showet settes opp på nytt i Bergen november 2022 i Per Gynt salen. 

Jubileumsshowet vil inneholde høydepunkter fra alle forestillingene og tv-seriene som humortrioen laget i årene 1996 - 2005, blant annet Taxi Taxi og Kvinner på randen av en oppskrytt TV-aften. I tillegg kan publikum glede seg til splitter nye shownumre fra trekløveret Marit, Kjersti og Elisabeth.

Velkommen til Bergen og Peer-Gyntsalen 2022. Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg. Bestill komplett pakke med hotellovernatting og billetter til Kvinner på randen på Showpakker.no!

KVINNER PÅ RANDEN 2022, BILLETTER & HOTELL

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen