Kvinner på randen i Bergen | Kjøp billetter & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kvinner Paa Randen 25 aars jubileumsforestilling Ole Bull Scene 2021
PRIS FRA 1300,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Kvinner På Randen Ole Bull Scene 2021Sted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1300,-

BESTILL SHOWPAKKE

Endelig tilbake! Høsten 2021 er det klart for 25-års jubileumsshow med Kvinner På Randen på Ole Bull Scene i Bergen. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Terningkast 5

"Mye moro". "Kvinner på randen står fjellstøtt" (BT)

Kvinner På Randen – bestående av Marit Voldsæter, Elisabeth Moberg og Kjersti Berge - herjet humorscenen i Bergen og resten av landet gjennom ti år fra 1996. Før de gav seg i 2005 hadde de satt opp fire kritikerroste show, solgt 500.000 billetter, vunnet Komiprisen for beste ensemble og Gullrutens pris for beste underholdningsprogram.

Nå er trioen endelig klar for å gjøre comeback. 2. september er det premiere på jubileumsforestilling i Bergen, 25 år etter at Kvinner på randen debuterte på den daværende kjellerscenen i Ole Bull Huset. Voldsæter, Moberg og Berg måtte rett og slett finne sammen igjen etter å ha opptrådt på fire utsolgte spontanforestillinger sommeren 2020, hvor billett-inntektene gikk til Ole Bull Scene.

– Det er koronakrisen som gjorde at vi kom sammen. Det satte i sving veldig mye og ble en fantastisk opplevelse for alle tre. Det var gøy å møte publikum som en kvinne på randen igjen, sier Elisabeth Moberg til Bergens Tidende.

- Det er noe utrolig staselig som skjer inni hodene våre når vi får lov til å være med hverandre. Ikke være redd for å plumpe uti med ting, sier Marit Voldsæter i intervju med NRK.

25-års jubileumsshowet vil inneholde høydepunkter fra alle forestillingene og tv-seriene som humortrioen laget i årene 1996 - 2005, blant annet Taxi Taxi og Kvinner på randen av en oppskrytt TV-aften. I tillegg kan publikum glede seg til splitter nye shownumre fra trekløveret Marit, Kjersti og Elisabeth.

Velkommen til Bergen og Ole Bull Scene høsten 2021. Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg. Bestill komplett pakke med hotellovernatting og billetter til Kvinner på randen på Showpakker.no!

KVINNER PÅ RANDEN 2021, BILLETTER & HOTELL

09

Des

2021

Kvinner På Randen

tor. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

10

Des

2021

Kvinner På Randen

fre. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

11

Des

2021

Kvinner På Randen

lør. 19.00

Ole Bull Scene - Bergen

Ole Bull Scene

Bergen

Vis flere datoer >>

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen