KLYPA-Kjellen i Bergen 2018 | Show & hotell fra 995 | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Klypa Kjellen Med prostata mot stjernene
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Klypa


Med prostata mot stjernene


Sted: Ricks Teater

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 995,-

SE HOTELL OG PRISER

Det nye Klypa-showet "Kjellen - Med prostata mot stjernene" gjorde stor suksess i Bergen sist haust. Etter utallege oppfordringar er det klart for ekstraframsyningar med Kjellen og Klypa på Ricks Teater i Bergen.

Klypa-showa har over fleire år dratt fullsatte hus med fleire hundre tusen publikummarar og millionar av videovisninger på internett. Ikkje minst på Ricks i Bergen, har showa med Klypa og Kjellen gjort stor suksess.

I det nye showet "Kjellen - Med prostata mot stjernene" får du møte ein nyforelska hovudperson. Det kan jo by på utfordringer for ein mann av Kjellens kaliber. Han skal blant anna innom ein terapeut for såkalla "anger management". Kjellen begynner å bli ein middelaldrende mann, mens han sjølv meiner han er meir vital ein nokon gong.

I det nye Klypa-showet i Bergen dukker det også opp nokre heilt nye ansikt. I tillegg skal Palle-fansen få sitt. Livssnyltaren Palle tusker også med eit dameprosjekt.

Med Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst ligg alt til rette for ein kjempefest og ei forestilling du er nødt til å få med deg. Velkommen til Klypa og Kjellen med prostata mot stjernene i Bergen!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen