Julegøy 2 - Kevin Vågenes | Grieghallen | Billett & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Kevin Vågenes Julegøy 2 Grieghallen 2019 billetter og hotell
PRIS FRA 1205,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

«Julegøy 2» med Kevin Vågenes i GrieghallenSted: Grieghallen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1205,-

BESTILL SHOWPAKKE

Høstens «Julegøy» forestillinger på Ole Bull Scene nærmer seg utsolgt. Det er derfor med stor glede at vi kan meddele at det Kevin Vågenes og resten av kremlaget i «Julegøy 2» setter opp ekstraforestillinger i Grieghallen i Bergen helgene 29. – 30. november og 13. - 14. desember 2019.

Terningkast 5

"Kevins juleterapi fikser det meste" (BA)

Terningkast 5

"Kort mellom latter- og fniseutbruddene" (BM)

NB! Vi har fortsatt noen ledige plasser til Julegøy på Ole Bull Scene. 

Julegøy, med Kevin Vågenes i spissen, ble en megasuksess i Bergen sist vinter. Showet som i utgangspunktet kun skulle spilles to kvelder, endte opp med å selge 24.000 billetter fordelt på 51 fulle hus! Publikum, som var helt ville etter å se Vågenes populære figurer fra «Parterapi», lo og lo: Bergens Tidende slo fast at «Folk ler så de griner! og «Enorm stemning i salen fra start til slutt!», mens Bergensavisen skrev at artistene «Får folk til å hyle av latter». Publikum kan derfor med god grunn begynne å glede seg til «Julegøy 2» i Grieghallen fredag 29. november og lørdag 30. november, samt helgen 13. - 14. desember.

I «Julegøy 2» får Bergenspublikumet oppleve flere av Kevin Vågenes kjente «Parterapi»-figurer, i tillegg til helt nye karakterer. Christoffer Schjelderup, en av landets fremste standupkomikere, blir også med videre fra fjorårets Julegøy-suksess. Schjelderup vil også denne gang gi oss morsomme og skarpe betraktninger fra hverdagen som de fleste av oss vil kjenne seg igjen i.

Siw Anita Andersen blir også en del av årets stjernelag på Ole Bull Scene og i Grieghallen. Hun har vært med i suksesser som «Nissene på låven» , «Mot i brøstet» og «Lompelandslaget» og regnes blant landets aller beste komikere og revyartister. Bergens store komiker-talent Sandra Spjelkavik er endelig tilbake i byen mellom de syv fjell, og da er årets Julegøy-2 drømmelag komplett!

Gjør deg klar for å le igjen når Kevin Vågenes, Christoffer Schjelderup, Siw Anita Andersen og Sandra Spjelkavik trør til med «Julegøy 2» i Bergens storstue Grieghallen siste helgen i november!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen