Julelatter i Grieghallen | Bergen 2019 | Kjøp billett & hotell | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julelatter-Hans-Morten-Hansen-Nicolay Ramm-Grieghallen-2019
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Julelatter 2019 - BERGENSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1060,-

BESTILL SHOWPAKKE

Ventetiden er over! Oslo-suksessen «Julelatter» kommer til Bergen og Grieghallen fredag 15. november 2019.

«JULELATTER», som har blitt en populær tradisjon i Oslo, topper laget i 2019 med Hans Morten Hansen og reiser ut på en eksklusiv turné som inkluderer Grieghallen i Bergen. Det er store forventninger til 2019-utgaven av Julelatter, som består av Hans Morten Hansen og trekløveret Nicolay Ramm, Rasmus Wold og Jørgen EP.

Hans Morten Hansen har i en årrekke gitt oss herlige latterkramper i «Side om Side», som den sjarmerende karakteren Gullestad. Han har vunnet Komiprisen som årets standup-komiker to ganger og har solgt fulle hus over hele landet med sin kritikerroste forestilling «Game of Hansen». Nå er Hans Morten klar for "Julelatter, og sammen med komikerne Nicolay Ramm,Rasmus Wold og Jørgen EP lover de å gi oss tidenes morsomste «Julelatter» i Bergen.

Nicolay Ramm har tatt humor-Norge med storm med sine hysteriske innslag i NRKs sportssendinger og i det siste «Ramm, ferdig, gå!» på NRK1. Nå er han klar for scenen. Rasmus Wold er godt etablert i standupmiljøet, med en gjenkjennelig humor som tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter.  På TV har deltatt i «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, Latter Live på NRK og senest som sidekick i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Jørgen EP debuterte på standupscenen i 2012 og frekventer jevnlig på de største scenene i landet.

Med andre ord: Gjør deg klar for standup av ypperste klasse, musikalske innslag og morsomme karakterer når Julelatter 2019 inntar Grieghallen i Bergen 15. november!

Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen