Julegøy 3-2020 | Ole Bull Bergen | Kjøp billett & hotell – Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Julegoey Ole Bull Scene 2020 hotellpakke med billetter
Dette eventet er ikke lagt ut for salg enda.
Vennligst sjekk igjen senere.

2 personer / 1 rom

Julegøy i Bergen 2020Sted: Ole Bull Scene

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1235,-

BESTILL SHOWPAKKE

Gjør deg klar for årets store latterbombe! «Julegøy» med Calle Hellevang-Larsen, Vidar Magnussen, Hans Morten Hansen og Thomas Sævig settes opp på Ole Bull Scene i Bergen fra 12. november 2020!

De to første Julegøy-forestilingene, med Kevin Vågenes i spissen, ble en megasuksess med over 100.000 solgte billetter. I november og desember 2020 er julens nye og morsomste tradisjon tilbake med et tredje Julegøy-show i Bergen. Årets stjernelag, bestående av tre bergensere og en siddis, er hentet fra aller øverste hylle i komi-Norge!

Bergenseren Calle Hellevang-Larsen har herjet showscenen i en årrekke med Raske Menn og gjort stor TV-suksess i «Praktisk info med Jon Almaas» og «I kveld med Ylvis». Nå er Calle endelig tilbake på scenen hvor han fikk sitt store gjennombrudd med Raske Menn for 17 år siden!

Vidar Magnussen og Hans Morten Hansen, som også blir med i showet i 2020, har i årrekke gitt oss herlige latterkramper i NRK-serien «Side om side». De har begge vunnet flere gjeve priser under Komiprisen og vil garantert få stemningen i taket på Ole Bull Scene.

Det lokale supertalentet Thomas Sævig, som på kort tid har gjort seg bemerket på standup scenen i landets største byer, er kjent som en mesterlig imitator.

Velkommen til Ole Bull Scene og «Julegøy 3»! Dette blir en kjempfest og et show du garantart må få med deg i Bergen i 2020!

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen