HEINE TOTLAND. Kjøp billetter & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Heine Totland Heine aleine og to til Ole Bull Scene

Heine Totland-show & hotell i Bergen Show


  -

Lille Ole Bull

Pris fra 1115,-

pr pers for billett, hotell og frokost

Gode billetter

Billig, raskt og enkelt

De beste hotellene

Få hjelp pr epost/tlf

Heine Totland er klar med nytt show i Bergen. Sikre deg komplett pakke med billetter og hotell nå!

«Heine Aleine - og to til» har tatt Bergen med storm. Showet har gått for full hus siden premieren i september 2022. Vinteren 2024 er Heine Totland, Roger Allan Ivin og Karianne Kjærnes tilbake med nye ekstraforestillinger på Lille Ole Bull!

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Den sjarmerende vestlendingen mestrer det å være musiker, artist - og underholder. Det blir fort allsang og rockefot, smil og glede, og det oppstår en sjelden feelgood-stemning i salen når Heine Totland er i sitt ess. Heine Totland lever for å underholde.

Heine har tidligere spilt hovedroller i musikaler som Mamma Mia og Buddy Holly, og han har sammen med Gisle Børge Styve laget show - som til sammen har solgt over 60.000 billetter. Nå er han klar for å ta scenen alene. Det vil si nesten alene. Han har med seg sine to faste musikere, vokalist Karianne Kjærnes, og kontrabassist Roger Allan Ivin, som stadig stjeler showet. Sammen med regissør Christine Hope har de skapt en forestilling som byr på den vidunderlige blandingen av musikk og humor.

I «Heine Aleine - og to til» kan du vente deg fine sanger, såre sanger og morsomme sanger, mange av dem satt inn i nye og vittige sammenhenger. Heine skal også fortelle små historier, fra oppvekst på Bømlo til deltaker på Farmen.

Dette musikalske humorshowet blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg i Bergen 2024! Bestill hotellpakke med billetter og overnatting på Showpakker.no!

 

HEINE ALEINE OG TO TIL

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen