Dagfinn Lyngbø | Bergen 2020 | Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Dagfinn Lyngboe Forum Scene 2020 hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1275,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Dagfinn Lyngbø «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars»Sted: Forum

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1275,-

BESTILL SHOWPAKKE

Vi er for tiden utsolgt for Dagfinn Lyngbø i Bergen, men har ledige datoer i Oslo - følg linken under. Vi håper å kunne tilby flere pakker i vest på et senere tidspunkt.

Terningkast 5

"Lo så tårene spratt" (BT)

Terningkast 5

"Folk lo så det dugget fra munnbindene" (BA)

NB. Vi har ledige pakker på Dagfinn Lyngbø i Oslo

Endelig tilbake! Gjør deg klar for Dagfinn Lyngbø og showet «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars» som får premiere på Forum Scene i Bergen 17. september 2020.

Dagfinn har herjet show- og standupscenen i Norge i en årrekke. Han har mottatt hele åtte Komipriser, høstet strålende anmeldelser og solgte mer billetter enn noen annen norsk komiker. Høsten 2020 kommer Dagfinn Lyngbø til Bergen med en flunkende ny standup-forestilling: «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars».

Vi skal til Mars og dette er ikke noe Dagfinn Lyngbø har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.

Men hvorfor det? Har vi brukt opp jordkloden? Tar robotene over?

Dette er viktig å snakke om. Hvem skal vi sende først? Hvilket språk skal vi snakke der? Skal vi ha høyre- eller venstrekjøring? Eller midt i, sånn som i Thailand? Er det fotballcup i helgen? Er det korpsseminar samtidig? Tar vi med homeopater? Skal vi befolke en annen planet? Og kommer svigermor på besøk?

I en tid hvor alt kommer i tidsklemma er det viktig å planlegge. Det er på høy tid å gå igjennom noen generelle «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars».

Dagfinn Lyngbø har tidligere hatt kjempesuksess med showene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) , «Stereo» (2012) og «Supersmud» (2016) - alle med Norgespremiere i Bergen og med et samlet billettsalg på en halv million billetter!

«Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars» vil garantert skape elleville latterbølger i Bergen. Velkommen til en festaften som kommer til å nå nye høyder – av og med selveste, DAGFINN LYNGBØ!

11

Jun

2021

Dagfinn Lyngbø «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av mars»

fre. 19.00

FORUM - Bergen

FORUM

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen