Smokie-konsert | Bergen 2021 | Kjøp billett & hotell - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Smokie Grieghallen 2021 hotellpakke med billett
PRIS FRA 1150,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Smokie konsert i BergenSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1150,-

BESTILL SHOWPAKKE

Velkommen til festkveld og hitparade når Smokie inntar konsertscenen i Grieghallen lørdag 25. september 2021. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Bergensaktuelle Smokie er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If You Think You Know How To Love Me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living Next Door To Alice».

Smokie fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. Bandet har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden.  Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter Smokie å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske konsertpublikum, år etter år.

Smokie har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen til konserten i Bergen i 2021 har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale. Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg. Velkommen til Grieghallen 25. september. Kjøp konsertpakke med hotellovernatting og billetter nå!

BILLETTER SMOKIE-KONSERT GRIEGHALLEN I BERGEN

25

Sep

2021

Smokie

lør. 20.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen