Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Queens of the Stone Age Bergenfest 2018
PRIS FRA 1580,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Queens of the Stone AgeSted: Bergenhus Festning

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1580,-

Bestill nå

Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten inngår i dagspasset på Bergenfest tirsdag 12. juni. Dette blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018.

12. juni 2018 står vår tids heiteste rockeband igjen på scenen i Bergen, ti år etter at Josh Homme og co feide over Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir QOTSA sin eneste opptreden i Norge i 2018. 

Palm Desert-bandet legger ut på tur med rykende ferske ”Villains” i sekken. Albumet har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg godord. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og hans band.

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv de har gitt ut. Mark Ronson-produserte ”Villains” er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. ”Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka”, skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen.

Bergenfest 2018 har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag og finner sted på Bergenhus Festning i perioden 12. - 16. juni. Det vil være totalt fem scener på festivalen. Tre utendørsscener, innendørsscenen, Magic Mirrors, som er et art nouveau-inspirert telt/bygning med kapasitet opp til 600 mennesker og sist, men ikke minst ærverdige Håkonshallen.

Dagspass Bergenfest tirsdag 12. juni 
Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018. Følgende artister er bekreftet: Queens of the Stone Age, Rival Sons og Audrey Horne. 

Aldersgrense 
Det er forskjellige pristyper og billett-armbånd for over/under 18 år. Kun de med "over 18-armbånd" har adgang i barene. 
"Magic Mirrors", en av de mindre scenene, har 18-årsgrense. Vergeordning for publikum under 15 år. Les om kriterier på bergenfest.no

For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no

 

 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Tir. 12. jun 18.00 Queens of the Stone Age inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING - Bergen Fra 1580,- BESTILL NÅ
Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen