Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Nick Cave & The Bad Seed på Bergenfest 2018
PRIS FRA 1680,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Nick CaveSted: Bergenhus Festning

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1680,-

Bestill nå

Legendariske Nick Cave & The Bad Seeds gjør sin eneste Norgeskonsert i 2018 på Bergenfest, etter et bejublet og utsolgt Spektrum-show i 2017! Konserten inngår i dagspasset på Bergenfest onsdag 13. juni.

Australske Nick Cave fikk sitt gjennombrudd med post punk-bandet The Birthday Party på begynnelsen av 80-tallet. Siden den tid har hans mørke og gåtefulle stemme jobbet seg inn bevisstheten til en omfangsrik lytterskare verden over. Konsertene hans fremstår gjerne som vekkelsesmøter hvor Cave er seremoni-leder. Tematikken kretser ofte rundt død, kjærlighet og de store spørsmålene – det er ikke uten grunn at han har blitt referert til som rockens «Prince of Darkness».

Med seg i bagasjen har Nick Cave sitt bejublede album «Skeleton Tree», nummer 16 i rekken, som ble til under særdeles vanskelige omstendigheter da Cave mistet sin 15 år gamle sønn i en fallulykke midtveis i innspillingsprosessen. Platen ble tilgodesett med en høythengende 9/10 i tone-angivende Pitchfork.

Det er ingen tvil om at det kommer til å bli sterk kost når Nick Cave and the Bad Seeds holder fortet på Bergenhus Festning i juni neste år. Vi gleder oss til å se og høre på. 

Bergenfest 2018 har en total publikumskapasitet på 9.000 pr dag og finner sted på Bergenhus Festning i perioden 12. - 16. juni. Det vil være totalt fem scener på festivalen. Tre utendørsscener, innendørsscenen, Magic Mirrors, som er et art nouveau-inspirert telt/bygning med kapasitet opp til 600 mennesker og sist, men ikke minst ærverdige Håkonshallen.

Dagspass Bergenfest onsdag 13. juni 
Dagspass tirsdag gir adgang til konserter på Bergenhus Festning 12. juni 2018. Følgende artister er bekreftet: Nick Cave & The Bad Seeds, Paradise og Sparks.

Aldersgrense 
Det er forskjellige pristyper og billett-armbånd for over/under 18 år. Kun de med "over 18-armbånd" har adgang i barene. "Magic Mirrors", en av de mindre scenene, har 18-årsgrense. Vergeordning for publikum under 15 år. Les om kriterier på bergenfest.no

For mer informasjon festivalen, konsertene og åpningstider, se bergenfest.no.

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Ons. 13. jun 17.00 Nick Cave inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING - Bergen Fra 1680,- BESTILL NÅ
Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen