Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Lars Winnerbäck
PRIS FRA 1315,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Lars WinnerbäckSted: Bergenhus Festning

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1315,-

Bestill nå

Lars Winnerbäck feirer 20 år som artist! I august kan du oppleve han spille sensommerkonsert på idylliske Bergenhus Festning.

Siden 1996 har Winnerbäck gitt ut 11 studioalbum, 23 singler og spilt konsert for 2,5 millioner mennesker i Norge og Sverige – herav mange tusen i Bergen. Nå returnerer han for å spille sensommerkonsert på Bergenhus Festning.

Det er ikke uten grunn at Lars Winnerbäck blir kalt Sveriges svar på Springsteen. Det blir ikke ærligere, nærere eller inderligere enn dette. Lars Winnerbäck er rockepoesi på sitt aller beste.

Han vokste opp i Linköping før han flyttet tilbake til fødestedet Stockholm i 1996. Erfaringene fra livet i disse to byene og forskjellene dem i mellom er for øvrig et gjennomgående tema i flere av låttekstene til Winnerbäck, som på en smått poetisk måte speiler tilstedeværelsen og livets utfordringer.

Lars Winnerbäck skriver utelukkende på svensk og beveger seg hovedsakelig innenfor singer/songwriter-tradisjonen og sjangere som vise, folkrock og pop/rock. Han kan sies å være influert av andre svenske artister som Evert Taube, Cornelis Vreeswijk, Ulf Lundell og Stefan Sundström, og ellers amerikanske artister som nevnte Bruce Springsteen og Bob Dylan. Winnerbäck har sammen med blant andre Håkan Hellström vært en av de viktigste bidragsyterne til at svensk språk i løpet av 2000-tallet har blitt videreutviklet og akseptert som et fullgodt, ettertraktet alternativ til populærmusikk skrevet på engelsk.

 

Dato/Tid Arrangement Sted Pris
Ons. 15. aug 20.00 Lars Winnerbäck inkl. hotellpakke BERGENHUS FESTNING - Bergen Fra 1315,- BESTILL NÅ
Hvorfor velge Showpakker.no
De beste billettene
De beste billettene

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg de beste plassbillettene.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
De beste prisene

Våre showpakker gir inntil 25% rabatt på hotell og 10% på billettene.

Andre populære Bergen