Jan Eggum-konsert 70 år | Kjøp billetter & hotell i Bergen | Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Jan Eggum 70 aar Grieghallen billetter og hotell 2021
PRIS FRA 1195,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Jan Eggum-konsert «70 år» i GrieghallenSted: Grieghallen

Periode: -

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1195,-

BESTILL SHOWPAKKE

Jan Eggum feirer 70 år med storslått konsert i Grieghallen i Bergen 3. og 4. desember 2021. Sikre deg konsertpakke med hotellovernatting nå.

Hvem skulle trodd at evigunge Jan Eggum fra Bergen blir 70 år i desember?! I snart 50 år har Eggumen servert oss låter som har blitt gull- og sandkorn i livets lydspor for tusener av menn og kvinner. Sanger som «En natt forbi», «På’an igjen», «Alarmen går», «Mor jeg vil tilbake», «Kor e alle helter hen?» , «Ta meg med», har blitt udødelige klassikere som vi alle har blitt så glade i.

Vi har sett Jan Eggum med langt hår, freshe skjorter, dressjakke og gitar. Enten på café, til fots eller susende forbi i en gammel Jaguar. Han har studert oss, godt skjult bak kaffen og avisen, og skrevet sanger om oss. De har handlet om sjalusi og forelskelse. Ny, gammel, brusten eller ulykkelig kjærlighet. Hekser, konger og kvinner.

Det sies at Eggum har gitt melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være han selv. Han er dreven i møtet med publikum, vet hva de vil ha og maler skarpe og vare betraktninger om moderne mennesker på jakt etter noe å holde fast i. På scenen oser han av humor, varme og livserfaring.

3. og 4. desember vil Jan Eggum, sammen med et fantastisk flott og stort band + gjester, invitere til feiring av en strålende karriere i Bergens storstue Grieghallen! Dette blir en kjempefest og en konsert du garantert må få med deg. Kjøp komplett pakke med hotell og billetter på Showpakker.no!

JAN EGGUM 70 ÅR, BILLETTER & HOTELL I BERGEN 2021

03

Des

2021

Jan Eggum «70 år

fre. 18.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

04

Des

2021

Jan Eggum «70 år

lør. 18.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen