Eva Weel Skram-julekonsert. Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Eva Weel Skram Falle til ro ein julekonsert hotellpakke med billetter

Eva Weel Skram "Falle til ro – ein julekonsert"Sted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1355,-

BESTILL SHOWPAKKE

Eva Weel Skram "Falle til ro – ein julekonsert" er tilbake i Grieghallen 2023. Sikre deg hotellpakke med billetter nå!

Eva Weel Skram har de siste årene startet en kjærkommen tradisjon med å spille julekonserter, med alle sinejulefavoritter i bagasjen. Lørdag 16. desember 2023 kan du på nytt oppleve henne i Bergens storstue Grieghallen med "Falle til ro – ein julekonsert".

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere. I fjor fikk den følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-serien «Hjem til jul» som ble en kjempesuksess.

Evas egen evne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies – kun et dårlig rykte» og «Snakke litt».

Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb- og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River».

Etter hvert som stadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesanger som betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro», som strekker seg fra midten av november til to dager før jul.

Velkommen til Eva Weel Skram "Falle til ro – ein julekonsert" i Grieghallen 2023! Bestill komplett pakke med hotellovernatting i Bergen på Showpakker.no!

16

Des

2023

Eva Weel Skram

lør. 18.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen