Eva Weel Skram julekonsert | Bergen 2022 | Kjøp hotellpakke med billetter - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Eva Weel Skram Falle til ro ein julekonsert Grieghallen 2022

Eva Weel Skram "Falle til ro - ein julekonsert"Sted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1305,-

BESTILL SHOWPAKKE

Eva Weel Skram gjester Grieghallen i Bergen 3. desember 2022 med "Falle til ro – ein julekonsert". Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Seks år har gått siden Bergensaktuelle Skram slapp sin første julelåt, og de siste årene har hun startet en kjærkommen tradisjon med å spille julekonserter, med alle sine julefavoritter i bagasjen.

Eva Weel Skram har gang på gang bevist at hun er en mester på å tolke andres låter, og alle som har opplevd en av hennes julekonserter kan skrive under på at Eva og hennes musikalske kumpaner, mestrer å flette sammen tradisjonsrike julesanger med storslagne julehits på en både dynamisk, underholdene og stemingsfull måte. Her er det duket for en aften med smittende humør og musikalske perler på en snor.

En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang», som var temalåten til NRK-serien «Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norske juleklassikere, og har etterhvert fått følge av «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix- suksessen «Hjem til jul», samt tolkninger av juleklassikere som «Nå tennes tusen julelys» og «Romjulsdrøm».

Få med deg en av årets beste julekonserter i Bergen når Eva Weel Skram «Falle til ro» besøker Grieghallen i desember. Kjøp hotellpakke med billetter på Showpakker.no!

03

Des

2022

Eva Weel Skram

lør. 18.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen