Bjørn Tomren konsert - Grieghallen | Kjøp billetter & hotell i Bergen - Showpakker.no Hopp til hovedinnhold
Promobilde for Bjoern Tomren Grieghallen hotellpakke med billetter
PRIS FRA 1095,-

Per person dobbeltrom 1 natt, frokost og billett


2 personer / 1 rom

Bjørn Tomren "90 minutter du aldri får igjen" - Grieghallen 4. marsSted: Grieghallen

Dato:

SHOW & HOTELL PR PERS. FRA 1095,-

BESTILL SHOWPAKKE

4. mars 2022 gjester Bjørn Tomren Grieghallen i Bergen med konserten "90 minutter du aldri får igjen". Sikre deg komplett pakke med billetter og hotellovernatting nå!

Bjørn Tomren har i høst imponert hele Norge som den mest særegne artisten i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».

Artisten, låtskriveren og komikeren fra Tomrefjorden er også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for a-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle». I 2019 ga Bergensaktuelle Bjørn ut sitt første album, «Bad Science Fiction» til overveldende kritikker. Avisen Bergens Tidende karakteriserte platen som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus.

Som en av landets mest allsidige musikere spenner Tomrens musikalske rekkevidde fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk.
Bjørn Tomren har også gjennomført flere ekspedisjoner og innehar verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Han kan også se tilbake på kort en karriere som klovn. Eller som forfatteren Erlend Loe sier det: «Bjørn Tomren er ikke bare en gudbenådet musiker med fantastisk stemme. Han kan også sykle på ett hjul».

Stjernekamp er ikke den første konkurransen hvor Tomren gjør seg bemerket. I 2017 deltok han på verdensmesterskapet i strupesang i Tuva, og tok hjem en bronsehest.

Velkommen til Bergen, Grieghallen, Bjørn Tomren og "90 minutter du aldri får igjen"! Kjøp konsertpakke med billetter og hotell på Showpakker.no!

 

Bjørn Tomren - billetter & hotell i Bergen

04

Mar

2022

Bjørn Tomren

fre. 19.00

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

04

Mar

2022

Bjørn Tomren

fre. 21.30

Grieghallen - Bergen

Grieghallen

Bergen

Hvorfor velge Showpakker.no
Gode billetter
Gode billetter

Vårt tette samarbeid med scenene gir deg gode plasser i salen.

De beste hotellene
De beste hotellene

Våre hotell er håndplukket for å gi deg topp komfort og kortest vei til scenene.

De beste prisene
Rimelige pakkepriser

Våre showpakker sikrer deg gunstige priser.

Andre populære Bergen