Meld deg på nyhetsbrev

Populære arrangementer

Hekseringen

05.08.2017 - 20.08.2017

Bergenhus Festning (Se kart)Pris fra kr 1170,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Tillegg barn: 680 kr inkl. billett
(maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)


Scandic Neptun kr. 1170
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Hekseringen - Bergenhus Festning

"Hekseringen” er en nyskrevet familiemusikal.


På rollelisten finner vi en rekke talentfulle skuespillere, som Jarl Goli, som skal spille biskopen, og Mikkel Gaup, som skal spille byens nattmann. 12 år gamle Linnea Selvik Hellesøy, som allerede har gjort seg markert med store roller på CV-en, portretterer vår hovedperson, Kristina.

 

Den 5. august blir det premiere på Bergenhus Festning. Et ensemble på over 50 spiller, danser og synger på scenen, og publikum får oppleve spektakulær pyroteknikk. Kanskje dukker det også opp flygende hekser?

 

Stykket foregår i Bergen, året er 1665, og hekser blir forfulgt og brent over hele Europa. Vi følger 12-årige Kristina og hennes beste venn Peder på et spennende eventyr. Når Kristinas bestemor blir arrestert og dømt for hekseri, må Kristina finne frem til nye sider ved seg selv, og ta valg som vil forandre livet hennes for alltid. I mellomtiden pønsker biskopen ut skumle planer som han ikke vil at noen skal vite om. Hvem er de mystiske skyggene som lurer om i skogen om natten? Finnes hekser på ordentlig?

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen